Érzékelés
A modern gasztronómia alatt mi az étkezések mellé párosuló élményeket és az érzékszervek bevonását értjük. Az eseményeink típusától függetlenül, minden esetben azon dolgozunk, hogy vacsoráink egyedisége, izgalmassága az eszközök, a bútorok, egyszóval a minden részletre kiterjedő enteriőr megválasztásban is megmutatkozzon. Ezt a filozófiát követjük, amikor a város eldugott vagy éppen monumentális tereiben szervezünk egy vacsorát, és akkor is, amikor egyedi megkeresésekre tervezünk eszközöket és díszletet.
Boldog hús
Azt gondoljuk, hogy a barátságosabb és mértéktartóbb húsfogyasztással sokat tehetünk annak érdekében, hogy ne csak elvegyünk, de vissza is adjunk a bolygónak. A hús fogyasztására úgy tekintünk, mint a természetes táplálkozás fontos részére, de ami nem jár csak úgy, meg kell érte küzdeni. Eseményeink kapcsán kizárólag biológiailag ellenőrzött forrásból szerezzük be a feldogozandó húsokat, és minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy elhagyjuk az állati eredetű alapanyagokat.