Our Team

A Konyhakör egy család, a benne tevékenykedők régóta barátok. Mindannyian előkészítettük, végigéltük-néztük az eseményeinket, ott voltunk a kicsi és nagy pillanatoknál. A nevünk egy olyan baráti társaságot takar, akik nagyon hasonlóan gondolkodnak a gasztronómiáról.

Tenner Beni

Beni a Konyhakör szülőapja. Az ő ötlete volt az első. Egy dániai út és egy koppenhágai vacsorainvitálás után döntött úgy, hogy megalapítja a kulináris kalandokat Budapesten. Szakmailag profi álmodozó és importőr, szálakat és energiákat mozgat azért, hogy kialakítsa itthon a legizgalmasabb vacsora élményeket rendező ügynökséget.

Szendrő Péter

Partner, üzleti vezető és építész. A város sokat köszönhet neki. Peti a 81font tulajdonosaként társult, szellemi tőkéjét minden mozdulatunkban érezzük. Ezeréves világevő, és profi kritikus.

Liptay Dávid

Dávid kulináris mozgalmunk nevelőapukája. Amit szeretünk a főzésben, ami inspirál a találkozás erejében az nagy részben tőle származik. A szabálytalanul sokrétű lexikális tudás és a mértani pontosságú természet szeretet mind-mind Dávidhoz köthető.

Kálmán András

Andris a Konyhakör alapító partnere, egyik apukája és állandó barátja. Andrishoz fűződik a pop up-éra operatív vezetése és számtalan ötlet. Minden bizonnyal vele volt lehetséges az a rengeteg lehetetlen, amiken túl vagyunk.

Horváth Ádám

Fogyti ezeréves barát, minden eseményünkön ott volt. Még ott is, ahol talán mi sem. Mindent tud a Konyhakörről, rólunk, a Konyhakör keresztapja és nagybácsija. Fotóitól lettünk elragadóak és monumentálisak, az arcképtárakban az ő képein keresztül látjuk magunkat.

Galgóczy Gábor

Éppen vitorlát bontva a Pierrot vezető chef-i pozíciójában, visszatekintve az Onyx-ra, Gábor a nagytestvérünk, a nagyágyú, akivel lélegzetelállító eseményeken dolgozunk. Volt nálunk vendég, mára igaz barát, egy őszinte profi, akitől, és akivel sokat tanulunk.

Dános Tamás

Tomi vendégséfünk volt, azóta számtalan privát alkalmat bíztunk rá. A Konyhakör mindenre képes, egyszemélyes műsorvezetője. Önzetlen és mindent tud, amitől az estjeink megismételhetetlenek. Tomi a testvérünk, aki egyébként szupersztár és coctail specialista.

Szakonyi Dávid

Dávid egy francia lelkű és dán testű virtuóz. Kuzinunk Cannes-ból hazatérve volt először vendégünk. Azóta sok privát eseménnyel a hátunk mögött készülünk azokra az eseményekre, ahol sok-sok elgondolkodtató és tökéletes falattal várjuk a vendégeket.

Merfelsz Gábor

A szekszárdi borpróféta, bölcs nagyapánk volt az első, akitől tanultunk. Az ő borai, vacsorái, és szavai ihlették bennünk az első gondolatot arról, hogy miként szeretnénk vendégül látni, az ételekről gondolatokat láttatni, és miként kell borokat választani. Ő egy igazi múzsa.